top of page

FREQUENTLY ASKED
QUESTIONS

 • Kje so vaši izdelki narejeni? / Where are your products made?
  Vsi naši izdelki so izdelani v Sloveniji. Naša proizvodnja je v Murski Soboti, kjer vse izdelke zašijemo sami. ​ Več o nas preberite tukaj. --------------------- All our products are made in Slovenia. Our production is in Murska Sobota, where we sew all the products ourselves. ​ Read more about us here.
 • Lahko za izdelavo obleke prinesem svoje blago? / Can I bring my own material / fabrics to make the dress?
  Seveda, lahko prinesete tudi svoj material. V tem primeru ga skupaj pregledamo, opredelimo namembnost vaše nove obleke in se skupaj odločimo, ali prineseno blago ustreza priložnosti, za katero boste novo obleko potrebovali. ------------------ Of course, you can also bring your own material. In this case, we review it together, define the purpose of your new outfit, and decide together whether the goods brought match the occasion for which you will need the new outfit.
 • Kakšni so roki za izdelavo obleke po meri - od prvega srečanja do končnega prevzema obleke? / How long does it take to make a custom-made suit for me?
  Ves proces priprave in izdelave obleke po meri traja od enega do dveh tednov. Pride pa seveda tudi trenutek, ko obleko potrebujete za nepričakovan dogodek. Tudi takrat vam bomo priskočili na pomoč, saj vam jo lahko v dogovoru z vami izdelamo tudi veliko prej. ------------- The whole process of preparing and making a custom suit takes from one to two weeks.
 • Kakšne so cene? / What are the prices?
  Strošek priprave obleke po meri je odvisen predvsem od izbire modela, materiala in dodatkov oziroma naročnikovih želja. ----------- The price of a custom dress depends mainly on the choice of model, material, and accessories you choose.
 • Se je mogoče dogovoriti za obisk na izbrani lokaciji, ob izbranem terminu? / It is possible to arrange a visit to the selected location?"
  Seveda, najbolje pa bo, da se za termin srečanja dogovorimo vnaprej. Med delovnim časom nas lahko obiščete tudi brez vnaprejšnjega dogovora, vendar tudi takrat velja, da je vaš vnaprejšnji klic dobrodošel, saj se vam le tako lahko kar najbolje posvetimo. ------------ Of course, you can contact us and we will arrange a meeting.
 • Ali so vsi vaši svileni izdelki iz prave svile? / Are all your silk products made of real silk?
  Da. Vsi izdelki so iz 100 % debelejše svile mulberry, ki sodi v najvišji razred kakovosti tega naravnega materiala sviloprejke. ----------- Yes. All products are made of 100% thicker mulberry silk, which belongs to the highest quality class of this natural silkworm material.
 • Kakšne so prednosti svile?
  Svila je udoben in lahek naraven material, ki diha. Naravne lastnosti svile odstranijo vlago iz telesa, s čimer boste lahko vso noč spali trdno in udobno, v ravno pravi temperaturi. Svila je nezmotljiva izbira za vse, ki trpijo za nočnim potenjem ali vročinskimi vali. Odlična je tudi pozimi, še posebej, če se želite zaspati v objemu toplote brez uporabe težkih in debelih odej. Čeprav so svilene pižame tako lahke, je namreč skoraj nemogoče verjeti, da lahko tako učinkovito zadržijo toploto.
bottom of page