top of page

OBLEKE PO MERI

Fashion ELITE je blagovna znamka, ki se lahko pohvali z dolgoletno tradicijo krojenja po meri zasnovanih unikatnih oblek. Dolgoletno znanje in izkušnje se prepletajo s sodobnimi trendi in najnovejšo tehnologijo. Krojaško znanje, natančnost v izdelavi še tako majhnega detajla in prvovrstni materiali odlikujejo kreacije znamke Titan Fashion.

Pri nas lahko najdete žensko in moško modo za različne priložnosti, izdelujemo pa tudi uniforme, obleke za gostinstvo, hotelirstvo, godbe itd.

Prostore imamo v Murski Soboti (Vrtna ulica 19, Bakovci) in v Ljubljani (Dunajska 152, WTC Ljubljana), za prevzem mer pa se lahko dogovorimo tudi na vašem domačem naslovu. 

NIVE6116.jpg

MOŠKE OBLEKE
PO MERI

Pri nas lahko najdete popolno obleko zase, ne glede na priložnost. Naj bo to obleka za veliki poročni dan, ali pa le obleka za vsak dan. 

Pri Titan Fashion, boste začutili eleganco in udobje hkrati. 

Vsaka moška obleka, je prilagojena na vaše telo, vaše mere in želje ne glede na posebnosti. In kar je najpomembnejše, obleka bo le vaša, edinstvena in na nobenem dogodku, vas ne bo skrbelo, da bi kdo izgledal enako kot vi, saj pri nas vsako obleko personaliziramo. 

ŽENSKE OBLEKE
PO MERI

Vsaka ženska, si želi, da bi bila opažena in z našo obleko vsekakor boste! 

Pri nas lahko najdete popoln suknjič, plašč, krilo, obleko ali kostim zase. Ker vemo, kako pomembno je, da se v obleki počutite samozavestne, boste pri naših oblekah, vsekakor začutile eleganco, udobje in edinstven občutek, ko boste nosile obleko, bi bo narejena po vaših merah in željah. 

Ne glede na priložnost, vas na nobenem dogodku, ne bo skrbelo, da bi katera izgledala enako kot vi, saj pri nas vsako obleko personaliziramo. 

unnamed.jpg
Reference
bottom of page