top of page
unnamed (1)6.jpg

NAŠA ZGODBA

Fashion ELITE je blagovna znamka, ki se lahko pohvali z dolgoletno tradicijo krojenja po meri zasnovanih unikatnih oblek. Dolgoletno znanje in izkušnje se prepletajo s sodobnimi trendi in najnovejšo tehnologijo. Krojaško znanje, natančnost v izdelavi še tako majhnega detajla in prvovrstni materiali odlikujejo kreacije znamke Fashion ELITE.

Lahko ji pravimo prestižna obleka, še raje pa jo poimenujemo unikatna obleka, saj je vsaka narejena precizno, iz najboljših materialov, in ukrojena samo na vaše telo. Več kot dvajsetletna tradicija v izboru materialov, pripravi in dokončni, ročni izdelavi je sinonim za edinstvenost in prepoznavnost ter nezamenljivost obleke Fashion ELITE.

Pri nas vas pričakuje tradicija, ki se prepleta z znanjem, izkušnjami in tehnologijo. Naše skupno druženje naj vas pospremi skozi vse življenje. Dovolite nam, da smo z vami na vseh vaših življenjskih prelomnicah in najpomembnejših dogodkih. Prepustite se enkratnim in nepozabnim občutkom samozavesti, udobja in elegance.

Po čem se Fashion ELITE odlikuje?

Pri nas pričakujte celosten pristop, od prvega srečanja do končne obleke. Kakovostni materiali v simbiozi z natančno izvedbo, ukrojeno na vaše telo in potrebe, so naša odlika, ki jih vaša obleka izžareva z udobjem in prestižem, kar (ob)čutite, ko jo nosite.

MATERIALI IN DETAJLI​

Skrivnost udobja je v materialu!

Nastanek prestižne obleke se prične z izborom materiala. Osnova so najkakovostnejši materiali in surovine, ki jih za vsako obleko posebej naročamo pri domačih in tujih proizvajalcih. Spoznali boste pester izbor materialov za različne priložnosti in letne čase. Možnost izbire materialov v različnih cenovnih razredih vam nudi udobje, da blago za vašo novo obleko potipate, po njem sprehodite svoje prste in kožo ter se tako z obleko spoznate že na prvem srečanju.

Samo vaša, do zadnjega detajla.

Za to, da bo obleka resnično samo vaša in morda tudi po izgledu nekoliko drugačna, poskrbijo detajli, malenkosti, ki so odločilni za edinstvenost obleke, narejene po meri.


Od okrasnih šivov, vezenja vašega imena ali inicialk, kombinacije z drugimi materiali, kot je pravo, kakovostno usnje, vse do žepov, načinov zapiranja in ovratnikov, ki jih izdelamo povsem po vaših željah in v skladu s priložnostjo, ki ji bo služila vaša nova obleka.

IMG_8929.jpg

Reference

bottom of page