top of page

Splošni prodajni pogoji za spletno prodajo TITAN FASHION

Splošni prodajni pogoji so sestavljeni v skladu s slovenskim Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Obligacijskim zakonikom (OZ), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1). Splošni prodajni pogoji določajo delovanje spletne trgovine, pravice in obveznosti uporabnika in trgovine ter urejajo poslovni odnos med prodajalcem in kupcem. Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila).

Podatki podjetja

TITAN FASHION, proizvodnja modnih oblačil, d.o.o.
Vrtna ulica 22, Bakovci, 9000 Murska Sobota, Slovenija
T: +386 (0)51-328-444  
Matična številka: 7213492000
Davčna številka: SI56630069

Kontakti
Informacije o naročilih, dostavi in reklamacijah:

 

Cene


Vse cene so v evrih (€) in vključujejo DDV. Navedene cene veljajo le za nakupe v okviru spletne prodaje TITAN FASHION. TITAN FASHION si pridržuje pravico do dnevnih sprememb cen brez predhodnega obvestila. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. V primeru, da je podatek o ceni napačen oziroma v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, ponudnik kupcu omogoči odstop od nakupa oziroma lahko sam odstopi od prodaje, hkrati pa se trudi poiskati rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo.

Spletna trgovina
Obiskovalec lahko nakup opravi z enkratnim vpisom v trgovino kot gost (v nadaljevanju tudi kupec) in tako pridobi pravico do nakupa v spletni trgovini.

Naročila

  • Po oddaji naročila boste po elektronski pošti prejeli potrditev naročila, s katerim potrjujemo prejem naročila v čakalno vrsto. Običajno prejmete elektronsko obvestilo takoj, čas prejema elektronskega sporočila pa se lahko podaljša zaradi različnih nastavitev elektronskih poštnih odjemalcev. Kupoprodajna pogodba je sklenjena v trenutku, ko TITAN FASHION potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu naročilo potrjeno). Od tega trenutka so cene in drugi pogoje prodaje fiksirani in veljajo za kupca in za TITAN FASHION.

  • TITAN FASHION si pridržuje pravico do zavrnitve naročila v primeru, da artikla ni več na zalogi ali napačnih cen, ki lahko nastanejo v primeru napak pri avtomatiziranih prenosih, o čemer vas bomo obvestili v najkrajšem možnem času. V primeru nejasnosti, preverjanja podatkov ali zagotavljanja pravilne dobave vas lahko pokličemo na telefonsko številko, ki ste jo vnesli ob oddaji naročila.

  • Ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih izdelkov in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. TITAN FASHION lahko za preverjanje podatkov ali zaradi zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. V primeru dobave izdelkov, ki jih TITAN FASHION nima na zalogi v lastnem skladišču, pa kupcu sproti posredujemo ažurne informacije v zvezi z dobavo izdelkov.

  • Blago bomo v dogovorjenem roku pripravili za osebni prevzem. Na elektronski naslov vam bomo poslali obvestilo, da so izdelki pripravljeni na prevzem.

  • V primeru, da ste naročili blago, ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo dobaviti v navedenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo po telefonu ali na vaš elektronski naslov.

  • TITAN FASHION ne prevzema nobene odgovornosti za škodo, ki bi nastala zaradi daljših dobavnih rokov ali zaradi nedobave artiklov, ki jih nima na zalogi v lastnem skladišču.

  • Po prejemu kupnine bomo vaše naročilo zaključili in izdelku priložili račun, ki ga boste dobili ob prevzemu oz. prejetju pošiljke. Na računu so jasno razčlenjeni cena in vsi stroški v zvezi z nakupom. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.

​​

Preklic naročila


Prejeta naročila iz spletne trgovine lahko potrošniki prekličete v roku 2 (dveh) dni od nakupa. Obvestilo o preklicu naročila je možen po elektronski pošti info@titan-fashion.com. V elektronskem sporočilu navedite ime, priimek, naslov, številko naročila, v zadevi pa preklic naročila. Preklic naročila je potrjen, ko od TITAN FASHION-a prejmete pisno potrditev preklica.

Plačilo


Paypal (Visa, Mastercard).

Prevzem blaga in dostava


Naročene izdelke lahko prevzamete na sedežu prodajalca, ko prejmete obvestilo, da je blago pripravljeno za prevzem oz. preko dostave (Pošta Slovenije), za katero zaračunavamo poštnino po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

Zaradi praznikov ali vikendov se lahko čas za prevzem blaga podaljša, zato vas prosimo za razumevanje. V primeru, da naročila zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo dostaviti v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo po telefonu ali na vaš e-naslov.

Pravica do odstopa od nakupa


V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od nakupa, lahko v 5 (petih) dneh to pisno sporočite na spodaj navedeni naslov ali po e-pošti info@titan-fashion.com, brez da bi vam bilo za to treba navesti razlog. 5-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga.

Kupec nima pravice do odstopa od nakupa izdelkov, ki so bili izdelani po natančnih navodilih kupca in so bili prilagojeno njegovim osebnim potrebam ter posledično zaradi svoje narave niso primerni za vračilo (personalizacija pižame, izdelek zašit po meri ).

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago nepoškodovano, z originalno embalažo in v nespremenjeni količini vrniti TITAN FASHION-u v 3 dneh po poslanem pisnem sporočilu o odstopu od pogodbe (nakupa). Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom. Če boste prevzeto blago vrnili, vam bomo kupnino vrnili takoj, ko bo to mogoče, najkasneje pa v 14 dneh po vrnitvi artiklov.

Potrošnik izdelkov ne sme neovirano uporabljati do odstopa od pogodbe. Potrošnik sme opraviti ogled in preizkus izdelkov v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja. Potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga.

Vračilo opravljenih vplačil bo izvedeno najkasneje pa v roku 14 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Zaradi zagotavljanja gotovosti, točnosti in pravočasnosti vračila ter zagotavljanja evidence o plačilih, se vračilo plačila kupcu izvede izključno z nakazilom na njegov transakcijski račun. Ob odstopu od pogodbe, kjer je bil uporabljen kupon ali koda za popust: ta sredstva se štejejo za popust in se uporabniku ne vrnejo. Na uporabnikov bančni račun se vrne samo plačani znesek.


Blago lahko vrnete osebno ali po pošti na naslov, po prejemu predhodnega pisnega potrdila:

TITAN FASHION, proizvodnja modnih oblačil, d.o.o.
Vrtna ulica 22, Bakovci, 9000 Murska Sobota, Slovenija


Delovni čas: od ponedeljka do petka od 7:00 do 16:00 ure. Pri osebnem vračilu blaga se morate predhodno dogovoriti, to lahko sporočite na zgornji e-naslov ali po telefonu. Pri vračilu blaga je potrebno poleg blaga predložiti tudi račun. Na gornji naslov ali po e-pošti info@titan-fashion.com lahko pošljete tudi svoje ugovore, pripombe, zahtevke in predloge.

 

Varnost


Poskrbeli smo, da bo vsak nakup preko spleta varen. Vsi zaupni podatki, ki se prenašajo preko spleta (osebni podatki, podatki o nakupih in številke plačilnih kartic), so ustrezno kodirani, zato jih tretje osebe ne morejo prebrati.

Varovanje osebnih podatkov
TITAN FASHION se obvezuje, da bo osebne podatke, pridobljene preko spletne trgovine v celoti hranil, varoval in obdeloval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Podatki so ustrezno zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem s strani tretjih oseb. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Osebni podatki, ki so pridobljeni preko spletne strani za namen izvedbe spletnega nakupa, se uporabljajo za potrebe izvedbe naročil.

Omejitev odgovornosti
Vsebino objavljeno na spletnih straneh je dovoljeno uporabljati in reproducirati le v nekomercialne namene, pri čemer pa je treba ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih in drugih pravicah TITAN FASHION-a.

TITAN FASHION si prizadeva zagotavljati kar najbolj ažurno in natančno vsebino svojih spletnih strani, vendar ne prevzema nobenih garancij ali jamstev za ažurnost in/ali natančnost objavljenih informacij. Lastnosti nekaterih artiklov, rok dobave ali cena se lahko spremenijo tako hitro, da omenjeni ponudnik spletnih storitev ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo TITAN FASHION kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od pogodbe ali zamenjavo naročenega artikla.

TITAN FASHION, ali katerakoli druge pravne ali fizične osebe, ki so sodelovale pri nastanku in izdelavi spletnih strani, ne odgovarjajo za morebitno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.
 

Izvensodno reševanje potrošniških sporov
TITAN FASHION se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniških sporov nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in potrebnim časom ter stroški, ki nastanejo zaradi reševanja spora, kar je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato si TITAN FASHION prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno. Skladno z zakonskimi normativi TITAN FASHION, d.o.o. ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

Objavljene informacije uporabljate na lastno odgovornost.

TITAN FASHION si pridržuje pravico do sprememb teh pogojev kadarkoli, kakorkoli in brez predhodnega opozorila.

Želimo vam obilo prijetnih in ugodnih nakupov!

Pogoji veljajo od 1. februarja 2021

bottom of page